راهنمای خرید پمپ باد (کمپرسور هوا)

راهنمای خرید پمپ باد (کمپرسور هوا)

پیش از خرید هر محصولی لازم است اطلاعات کافی را در رابطه با آن محصول کسب کنیم و خرید کمپرسور هوا یا پمپ باد از این قاعده مستثنی نیست. کمپرسور باد از آن دسته ابزار بسیار کاربردی است که در اماکن مختلفی از جمله تعمیرگاه‌های خودرو و نجاری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حتی نقاش‌ها هم گاهی برای خلق آثار خود از این ابزار بهره می‌گیرند. جالب است بدانید که این وسیله بسیار کاربردی حتی توسط پزشک‌ ها و دندانپزشک ‌ها ( کمپرسور دندانپزشکی ) هم استفاده می‌شود. چنان چه شما هم قصد دارید یک کمپرسور هوا را برای رسیدگی به کارهای خود تهیه کنید، بهتر است پیش از هر اقدامی با ملاک‌های خرید بهترین کمپرسور پمپباد و برندهای مناسب آشنا شوید.

این مقاله به عنوان یک راهنمای خرید کمپرسور هوا ( پمپ باد) نوشته شده است و مطالعه آن می‌تواند شما را برای رسیدن به این هدف کمک کند. اما پیش از کسب هر اطلاعاتی درباره خرید پمپ باد بهتر است با مفهوم کمپرسور پمپ باد آشنا شویم.

 

کمپرسور هوا ( پمپ باد) چیست؟

کمپرسور هوا یا پمپ باد ابزاری برای استفاده از هوا یا گازهای فشرده است. این دستگاه با قدرت مکش بالای خود، هوا را می‌بلعد و سپس هوای جمع و متراکم شده را با شدت زیادی به بیرون می‌فرستد. خروج این هوا با فشار و سرعت بالا، انرژی جنبشی لازم برای انجام کار در صنایع را فراهم می‌کند. دستگاه‌های کمپرسور باد کاربردهای بسیار گسترده‌ای دارند. برای مثال این ابزار برای پر کردن لاستیک، رنگ آمیزی اتومبیل، تامین انرژی در دستگاه‌های مختلف و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

آشنایی با مدل‌ های مختلف کمپرسور هوا

انواع کمپرسورها بر اساس مکانیزم عملکرد نوع استفاده، حجم هوای تولیدی و… در چند دسته مختلف طبقه بندی می‌شوند. در ادامه به بررسی هر یک از انواع کمپرس هوا و مزایا و معایب آن‌ها پرداخته‌ایم. مطالعه این کمپرس‌ها به شما کمک می‌کند تا با اطلاعات بیشتری نسبت به خرید کمپرسور باد اقدام کنید. یکی از بهترین انواع کمپرسور های هوا، کمپرسور هیوندای هست.

 

  1. کمپرس باد پیستونی

کمپرس هوا پیستونی به دو دسته بدون روغن و روغنی تقسیم بندی می‌شود. اگر به دنبال خرید یک کمپرسور باد خانگی یا پمپ باد خانگی هستید، کمپرسورهای باد روغنی گزینه مناسبی برای شما خواهند بود. نه تنها قیمت پمپ باد کوچک نسبت به سایر پمپ‌های باد کم حجم کمتر است، بلکه این نوع پمپ باد هزینه نگهداری کمتری دارد؛ در نتیجه خرید آن بسیار مقرون به صرفه است.

استفاده از کمپرسور باد کوچک بسیار آسان بوده و راحت‌تر از دیگر دستگاه‌های کمپرسور باد جابه‌جا می‌شوند. با وجود این که پمپ باد کوچک قیمت کمتری دارد؛ اما بهتر است بدانید قادر به تولید فشارهای بالا در کاربردهای صنعتی را ندارد؛ در نتیجه بهتر است با توجه به نیاز خود برای خرید اقدام کنید. همچنین این نوع دستگاه پمپ باد سر و صدای زیادی تولید می‌کند.

یکی از انواع کمپرسورهای باد بدون روغن به عنوان پمپ باد سایلنت یا کمپرسور باد سایلنت شناخته می‌شوند؛ در نتیجه اگر به دنبال یک پمپ باد بی صدا یا کم صدا هستید، این نوع از کمپرسورها انتخاب مناسبی خواهند بود. کمپرسورهای باد بدون روغن دیگر نیازی به تعویض روغن نخواهند داشت.

این پمپ باد دو سیلندر امکان جمع آوری هوای بیشتر و در نتیجه شدت هوای خروجی بالاتری خواهد داشت. این نوع کمپرسور کاربرد زیادی در دندانپزشکی دارد. البته نباید نسبت به معایب پمپ باد بی صدا بی‌تفاوت بود. برای مثال قیمت پمپ باد سایلنت نسبت به پمپ باد روغنی بالاتر است.

 

  1. کمپرسور باد خانگی

این نوع کمپرس هوا بسیار کوچک بوده و حمل‌ونقل آسانی دارد. این نوع کمپرس از حجم 3 تا 50 لیتری را شامل می‌شود. این محصول بسته به حجم خود برای مصارف مختلفی از جمله باد کردن اسباب بازی‌های کودکان، باد کردن لاستیک خودرو، نصب کابینت، نصب دیوارپوش، نقاشی‌های ساختمانی و… کاربرد دارند. به بیان دیگر، یک پمپ باد 20 لیتری هیچ گاه کارایی مشابه با پمپ باد 50 لیتری یا یک پمپ باد 10 لیتری و حتی پمپ باد 25 لیتری را نخواهد داشت.

 

  1. کمپرسور باد فندکی

این نوع کمپرسور یک کمپرسور هوای با تنوع بالا است که بیشتر در خودروها کاربرد دارد. منظور از تنوع بالا این است که کمپرسور فندکی یا کمپرسور باد فندکی در دسته‌های مختلف مخزن دار، بدون مخزن و با قدرت و هوا دهی متفاوت موجود است.

قیمت پمپ باد فندکی بسته به ویژگی‌های آن متفاوت است. برای مثال پمپ باد فندکی قوی از انواع کم قدرت آن ارزان‌تر خواهد بود. صرف نظر از قیمت، بهترین پمپ باد فندکی برای شما نوعی است که با نیازهای شما هم خوانی بیشتری دارد. برای خرید پمپ باد فندکی می‌توانید به نمایندگی فروش کمپرسور باد فندکی مراجعه کنید و در رابطه با انتخاب بهترین کمپرسور باد فندکی مطابق با کاربرد مورد نظرتان مشاوره بگیرید.

 

  1. کمپرسور باد تسمه‌ای

کمپرسور باد تسمه‌ای، کارایی و استفاده‌ای کاملا شبیه به کمپرسورهای روغنی خانگی دارد. البته این نوع کمپرسور سر و صدای بسیار کمتری دارد و به لحاظ هزینه نگهداری بسیار مقرون به‌صرفه است. انواع کمپرسورهای باد تسمه‌ای در دو دسته کمپرسورهای باد تسمه‌ای ایستاده و کمپرسورهای باد تسمه‌ای خوابیده تقسیم بندی می‌شوند.

این نوع کمپرسورها به سبب قدرت موتور بالا و صرفه اقتصادی، مخازنی بزرگ دارند و حداقل حجم مخزن یک کمپرسور باد تسمه‌ای 50 لیتر است.

تسمه‌های به کار رفته در سیستم انتقال نیروی این کمپرسور به لرزش کمتر دستگاه و در نتیجه تولید سر و صدای کمتر کمک می‌کنند؛ با این حال هنوز هم نمی‌توان از میزان سر و صدای تولیدی این دستگاه چشم پوشی کرد. از آن جایی که تعویض تسمه‌ها هزینه بر نیست؛ در نتیجه نگهداری و تعمیر این نوع کمپرسور به صرف هزینه کمی نیاز دارد.

احتمال آسیب به سیلندرها در صورت وارد شدن آسیب به موتورهای این نوع کمپرسور باد بسیار کم است. از جمله معایب استفاده از کمپرسورهای باد تسمه‌ای می‌توان به نیاز دوره‌ای به تعویض روغن و میزان اتلاف انرژی بالا نسبت به سایر انواع کمپرسورهای هوا اشاره کرد.

 

 

 

منبع:

https://motorbargh.shop/

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






[ سه شنبه 17 خرداد 1401 ] [ 15:12 ] [ حسین ]
[ ]